Sunde i krop og sind

Som vores kennelnavn beskriver opdrætter vi hunde som er klar til at arbejde, med dette menes der, at disse racer er meget aktive og både har brug for masser af motion samt mental stimuli, feks gennem aktiviteter som hyrdearbejde, Lydighed, agility, spor og eller rally- lydighed. 

Vi er en lille kennel med hobby opdræt hvilket betyder, at vi opdrætter et kuld og max 2 kuld om året. 

Hos os har Vi Stueopdræt.

Hvilket vil sige at hvalpene vokser op inde i huset, med familie, børn, samt resten af husets hunde og bliver udsat for alt hvad der sker i et almindeligt hjem og i dagligdagen.

Vi følger Dansk Kennel Klub og Special klubbens etiske retningslinier for opdræt.

- Hvalpene sælges med DKK + stambog.

- lovpligtigt registreret i Dansk Hunderegister.

- vaccineret.

- ormekur.

- chipmærket.

- sundhedsbog/pas fra dyrlægen.

- Pasnings vejledning samt gode råd iforhold til bla fodring og socialisering af din nye hvalp.

- Samt en hvalpestartpakke der udover lidt hygge overraskelser indeholder, et tæppe der dufter af mor og søskende, samt halsbånd/line og foder til den første tid.

- DKK's købsaftale.

Det er vigtigt for os, at du og din hvalp er et godt match, og derfor vil vi gerne have en samtale med jer, omkring jeres ønsker og behov før en endelig aftale indgåes. Det er vigtigt at Matche ud fra sind, temperament og hvad I skal bruge jeres nye familiemedlem til. Derfor sælger vi ikke på farver og aftegninger. Og man har derfor ikke mulighed for selv at vælge sin hvalp.

Ved aftale om køb betales der et depositum for hvalpen, dette er for at sikrer hvalpen en seriøs køber. Dette depositum vil gå tabt såfremt købet fortrydes. Resten af hvalpens pris betales ved afhentning af din lille nye hvalp.

 

 

Del siden